Clubkampioenschappen

23 Feb

Onze clubkampioenen voor 2016 zijn gekend! […]

Bij de nieuwelingen werd het een spannende sprint en haalde Aaron Vanden Bulcke het voor Kasper, Thomas en de kleine maar dappere Jochem! Emile Eeckhout was eerste eerste jaars en ook onze dame Janinka mocht mee op het podium.

Bij de beloften en elite zonder contract reden ongeveer halfweg, Jordy, Lauwrence en ex deerlijk renner Olivier Courtens weg. Ze hielden stand en Jordy haalde het in de sprint voor de overwinning. Steven Haerinck werd eerste elite zonder contract en Dennis Demaertelaere haalde de titel bij de Masters.

De knapste prestatie was misschien wel deze van de overwinnaar bij de junioren. Torsten Demeyere reed na 4 ronden weg en maakte het met een verbluffende solo van 30km af. Maxim Trio werd 2de en Yoni de Temmerman 3de.

En natuurlijk vergeten we ook niet onze dappere miniemen en aspiranten die tijdens hun parade voor veel bewondering zorgden!

Een veelbelovende start van het seizoen. Proficiat aan alle renners voor de mooie wedstrijden en alvast veel succes in de rest van het seizoen.

Hier zie je vele foto’s dankzij Nance-Stef Lamond-Dendauw.