Zepperen-Zepperen

7 Mar

Op 06/03/16 stonden 195 deelnemers, verdeeld over 33 ploegen klaar voor 90 km. Renners voor onze ploeg waren: Plovie-huyghe-verhulst-d’hooge-couhysder-lefever. 

Het volledige verslag […]

Na 2 km valpartij, maar gelukkig niemand van onze renners bij betrokken. Na 7km valpartij 2 renners erbij Lefever en Huyghe, maar zonder erg. Na 9km terug een valpartij… Plovie z’n stuur was kapot, met een nieuwe fiets bleek de achterstand te groot om nog terug te keren. Tom moest dan ook opgeven. In het peloton was er een totale verbrokkeling. Lefever en Huyghe zaten in een groep van 25 man ver achter het peloton en werden uit koers gehaald. Couhydser zat in een volgend groepje en werd ook uit koers gehaald. Vooraan bleven nog 2 renners over: Verhulst en D’hooge. 2 ronden voor het einde moest Thomas D’hooghe onderkoeld stoppen. Verhulst probeerd nog een actie op te zetten in de laatste ronde. Ploegleider Vervaecke Dirk, mekanieker Rudi en verzorgers Stefaan, Robin en Broes waren getuige van een ganse koers in extreme omstandigheden: regen, hagel en sneeuw. Daarin werd Verhulst uiteindelijk 34ste. Volgende keer hopelijk meer geluk!GaverzichtGlascentraZepperen

 

 

&nbsp>