Verslag Guido Reybrouck Classic

23 Mar

In de Guido Reybrouck Classic kwamen Plovie Tom, Trio Maxim, Verhulst Wouter, De Temmerman Yonie, Loeys Karne, en Dewulf Bjarne aan de start. Ploegleider was Vervaecke Dirk. De verzorgers waren Vervaecke Jelle en Laloo Broes. Mekanieker was Rudi Wykaert.  In totaal waren er 193 deelnemers voor 127,1km. […]

moerkerke-damme1

Na 20km werd Dewulf Bjarne tot opgave gedwongen door een gebroken schoenplaatje. Iets daarna noteerden we de naam van Wouter Verhulst in een ontsnapping, maar hij werd teruggegrepen.

Na 30km scheurde de voorband van Jarne. Met een reservewiel kwam hij terug, maar het gat naar een groep van 20 renners was niet meer dicht te rijden. Na 85km kwam het wiel van Yonie Detemmerman los. Hij zag daarna geen beginnen aan een remonte, met een opgave als gevolg. In de eerste plaatselijke ronde was er 100meter voor de aankomstlijn een massale valpartij. Daarbij 2 renners van ons team. Plovie kon zijn weg verder zetten maar Verhulst moest een nieuwe fiets hebben.  Na die val reden ze te ver achterop en werden ze alle twee uit koers gezet.  Maxim Trio kreeg te maken met krampen en werd hierdoor op 3 ronden voor het einde gelost. Niettegenstaande kon hij toch uitrijden als 61ste. Conclusie: het was weer een hectische wedstrijd, met spijtig genoeg geen goede uitslag. We verliezen de moed niet en hopen met z’n allen op meer geluk in de volgende wedstrijden!

moerkerke-damme3

moerkerke-damme2