BVB Vezin

27 Apr

Vorig weekend stond voor de nieuwelingen de BVB in Vézin op het programma. Voor het meubelen gaverzicht – glascentra CT kwamen Thomas Suys, Gianni Forrier, Kasper Saver, Ewout Verstraete en Jochem Kerckhaert in actie. […]

Ze kregen er een lastige klimkoers voorgeschoteld. Na 1 ronde moesten al 30 renners de rol lossen. Gianni was er één van. Hij was zwaar ontgoocheld,  maar we mogen niet vergeten: al doende leert men! Bovenop het zware parcours, kregen de renners nog regen en hagel te verwerken. Het was bijgevolg een helse afvallingskoers. Volgende slachtoffer was Jochem. Niet onlogisch want de dag ervoor had hij een kasseikoers voor eigen volk verteerd. Op 1 ronde van finish bolde Ewout als 66 ste over de streep. Geen slecht resultaat want er stonden maar liefst 132 renners aan de start.

In de sprint voor de 12 de plaats waren we alert: Thomas kwam binnen  als 15de en Kasper als 22ste. Zo werd hun sterke wedstrijd beloond met een mooie ereplaats.

Door deze knappe teamprestatie behouden we onze tiende plaats in het voorlopige klassement.

Op naar Dottenijs>