Verslag IC Etienne De Wilde (EZC)

30 May

Op zondag 29 mei trok ploegleider Luc met 6 jonge beloften (uitsluitend 1e en 2e jaars) naar de IC in Laarne. Aaron, Cedric, Goran, Nicolay, Bert en Sven deden het meer dan voortreffelijk. Met deze jonge ploeg behaalden we in het ploegenklassement immers een mooie 6e plaats en een 2e plaats  als niet-continentale ploeg. Cedric werd heel mooi 11e; Nicolay na bandbreuk toch nog 33e en Aaron kwam als 50e over de meet. Bert Adriaens die voor de 22e plaats reed,  kwam in de laatste bocht ten val maar werd toch nog 65e. Goran werd 87e. Pechvogel Sven moest  noodgedwongen de wedstrijd staken na een valpartij in de voorlaatste ronde. Bovenstaande deed onze tevreden ploegleider als volgt eindigen:

Doe zo verder jongens en geloof in uw eigen kunnen, bij sommigen zit er nog meer in dan ze zelf beseffen>