Menen-Kemmel-Menen (JUN)

14 Jul

Op 11 juli stond de interclub Menen Kemmel Menen op de menu voor de juniores. Volgende renners reden er voor Meubelen Gaverzicht-Glascentra-Ct: Torsten demeyere, Brent Govaerts, Jordi De beule , Gilles Huyghe, Wouter Verhulst en Valentin Lefever[…]

Door de volle wind op de kop werd geopteerd om rustig te startten. Toch reden er  12 renners weg, met daarbij enkele mannen van Avia. Torsten en Brent werden aan de voet van de Kemmelberg afgezet met 40sec achterstand op de kop van de wedstrijd. Torsten draaide de gas open en kwam boven op de Kemmelberg tot op  25 sec. Hij twijfelde en iedereen kwam terug.

Na de 2de Kemmel bleven ze vooraan met 4renners over: 3 van Avia en één Deen. Onze eerste mannen waren Brent en Torsten, op 50sec van de kopgroep.

Spijtig genoeg stelden we vast als Brent of Torsten de benen stil hielden de andere (in de groep van 20) dit ook deden. Het was een beetje hetzelfde scenario als in Ster Van Oost Vl waar ook iedereen de kat uit de boom bleef kijken.

Proficiat voor Avia: het bleef met 3 man voorop en behaalde zo het volledige podium. Wij strandden op de 17de en 18de plaats. Even verder werd Jordi afgevlagd op plaats 51, wat een 8ste plaats in het ploegklassement opleverde.

Een tevreden leiding mag trots zijn op jullie. Eveneens dank aan de hele omkadering>