Tour du Condroz (JUN)

14 Jul

Op 2 juli reden de juniores in de streek van Rotheux de Tour du Condroz. De cijfers bewijzen dat dit geen eenvoudige opdracht was: 117,2km (97km in lijn en 5 ronden van 4km). Er waren 158 vertrekkers, waarvan er 73 renners het einde niet haalden. Voor Meubelen Gavericht-Glascentra-CT kwamen volgende renners in actie: Senne Laloo, Bjarne Dewulf, Thomas D’Hooge, Mauro Verleyen, Wouter Verhulst en Lewis Bulley […]Senne Laloo verteerde de start niet goed en moest reeds vroeg afhaken. Lewis Bulley was in het begin van de wedstrijd slachtoffer van een valpartij. Hij was zwaar gehavend en deed er alles aan om alsnog terug te keren, maar de achterstand bleek onoverbrugbaar. Bjarne Dewulf kende ook geen super dag en moest na 90km afhaken. 3 renners overleefden de slijtageslag en reden de koers uit: Thomas D’Hooge 68ste, Wouter Verhulst 76ste en Mauro Verleyen 85ste plaats. Zij zorgden voor een 18de plaats (30 deelnemers) in het ploegenklassement. Hopelijk volgende wedstrijd wat minder tegenslag>