Verslag Zemst (JUN)

15 Sep

Op zondag 11 september 2016 trokken Ploegleider Vervaecke Dirk, Verzorger Vervaecke Jelle en  Mekanieker Wyckaert Rudy met volgende renners richting Zemst: Trio Maxim, Debeule Jordi, Vanlandeghem Elias, Verhulst Wouter, Loeys Jarne en  Coolsaet Guillaume. De afstand van 114km werd verdeeld over 2 ronden van 33,8km en 4 ronden van 11,8km[…]

We startten in de regen met vele valpartijen, maar voor de rest is er in de 2 grote ronden bijna niets gebeurd. In de eerste kleine ronde was er een ontsnapping van 10 man, maar in de derde lokale ronde kwam alles weer samen. Elias moest passen na 75km. Wouter kreeg af te rekenen met 2 lekke banden. Hij kon telkens terugkomen, maar betaalde in de laatste ronde de tol van deze inspanningen moest het peloton moegestreden laten rijden. In de laatste 8km reed 2 man weg. Zij mochten spurten voor de overwinning. Op 23sec volgde het volledige peloton. De uitslagen van onze renners waren: Jordi 36ste; Maxim 45ste; Jarne 58ste; Guillaume 68ste. In totaal was dit goed voor een 14de plaats op 28 ploegen. Weeral een goede Teamprestatie van de mannen>