Juniores

27 Feb

Op zondag 26/02/2017 kwamen veel van de juniores in actie tijdens de regionale wedstrijd in Vlamertinge of in de IC in Kuurne. In Vlamertinge reden we sterk in blok: Jarne Loeys 3de, Guillaume Coolsaet 6de, Mauro Verleyen 7de en Jarne Jaques 9de. In Kuurne waren voor Meubelen Gaverzicht Glascentra ct Steff Milbou, Brent Govaerts, Thomas Naudts, Rick Wouters en Kasper Saver van de partij[…]

In Kuurne bleef de wedstrijd lang gesloten. Spijtig genoeg kwam Steff ten val richting Oude Kwaremont. Ondanks zijn achtervolging, zag hij het peloton niet meer terug. Rick moest na de Kwaremont ook het peloton laten rijden waardoor we nog met 3 renners aanwezig waren in de achtervolging op de kopgroep. Aan de finish spurtte Thomas Naudts naar de 48e plaats, Brent Govaerts werd 53e en Kasper Saver 56e.

We behaalden met de ploeg een mooie 13de plaats in het ploegklassement.

Zo hebben we de seizoenstart met het team zeker niet gemist>