Verslag IC Hoboken (NWL)

4 May

Vorig weekend reden de nieuwelingen de Memorial Marcel Janssens in Hoboken. Voor onze ploeg kwamen Lootens Gust, Desmet Timo, Verstraete Aaron, Vanderbeke Aiden en Vos Yannick aan de start voor een wedstrijd van 80km[…]

In de plaatselijke ronden was er een kopgroep met twee renners. Deze werden teruggegrepen door het peloton, maar de winnaar ging daarvoor nog op en over de koplopers. In het peloton werd naar elkaar gekeken, waardoor de koploper aan de aankomst een mooie voorsprong van 1m20s kon behouden. In de groepssprint werd Yannick 12de, Aaron 17de, Gust 33ste, Aiden 44ste en Timo 70ste. Dit is een goede prestatie en mooie uitslag van de gaverzichtboys. De tevreden omkadering bestond uit: ploegleider Vervaecke Dirk, mecanicien Wykaert Rudi en verzorger Vervaecke Jelle>