Verslag Menen-Kemmel-Menen (JUN)

12 Jul

Op 11 juli reden de juniores de mooie IC over de Kemmelberg met start en finish in Menen. De ploeg reed een sterke wedstrijd want op de eerste beklimming van de Kemmel reden er 5 renners van het Meubelen Gaverzicht-Glascentra-CT in de eerste 25 renners van het peloton[…]

Er was een sterke buitenlandse bezetting want bij de tweede beklimming van de kemmelberg reden er 10 renners weg (8 buitenlanders en 2 Belgen). Bijna al onze renners waren aanwezig in de daaropvolgende groep van ong. 50 renners. Spijtig genoeg had de ploeg wederom af te rekenen met heel veel pech. Op 5km van de aankomst kreeg Jarne een lekke band. Bij het terugkeren tussen de wagens kon hij echter niet meer op tijd uitwijken en knalde erop. Op dat moment viel de regen met bakken uit de lucht… en op 1km van de aankomst waren ook Kasper en Brent slachtoffer van een valpartij waarbij ook Mauro voet aan de grond moest zetten. Uiteindelijk kon enkel Sooi rechtblijven…

We hebben geleerd dat Belgiƫ het koersland bij uitstek is want alle goeie buitenlanders komen ernaartoe. Van ons team onthouden we dat we sterk rijden (wederom 5 renners vooraan mee). We blijven hopen dat Dame Fortuna eens aan onze zijde komt te staan!

Toch proficiat aan de ploeg want ze hebben getoond dat ze goed bezig zijn>