Verslag BVB – Linter (JUN)

24 Jul

Op zondag 23 juli reden Brent, Sooi, Dominik, Jochem, Rick en Steff de BVB-wedstrijd in Linter.[…]

Door het hoge tempo (43km/u gemiddeld) bleef de koers (met uitzondering van enkele pogingen tot 20sec voorsprong) lange tijd gesloten. Op 4 ronden van het einde ontsnapten 17 renners, waaronder Brent en Sooi. Ze bouwden een voorsprong uit tot 40sec, maar het peloton reed de kloof terug dicht. In de finale reden er 3 renners en daarna 12 renners weg uit het peloton… maar daar was niemand van het meubelen Gaverzicht-Glascentra-CT bij. Stef bolde als 23e over de meet, gevolgd door Jochem 30e, Rick 42e, Brent 44e, Dominik 51e en Sooi 53e. We onthouden dat we een sterke koers reden en durfden aanvallen. We behouden eveneens de 4e plaats in de tussenstand van de beker van BelgiĆ«>