Verslag IC Hooglede (JUN)

24 Jul

Op vrijdag 21 juli reden de juniores de interclub in Hooglede. Meubelen Gaverzicht-Glascentra-CT startte er met Thomas, Sooi, Thibo, Kasper en Jarne[…]

In het begin bleef de wedstrijd gesloten. Thomas kende een slechte dag en kon zich hierdoor niet lang in de debatten mengen. Rond half koers waren Thibo en Sooi slachtoffer van een massale valpartij. Sooi kon nog terugkeren. Op 3 ronden van het einde ontstond een kopgroep van 12 man. Sooi en Kasper reden erg goed want zij konden de sprong naar voor maken. Vooraan waren ondertussen al 6 renners weggereden waardoor de overwinning er niet meer inzat. Kasper ging nog in de achtervolging met 4 renners en kwam zo als 10e over de aankomst. Als eerste jaars is dit een heel knappe prestatie! Sooi behaalde een mooie 19e plaats. In het peloton volgden op de 35e plaats Jarne en op de 53e Thomas. Dit zorgde in het totaal voor een 5e plaats in het ploegenklassement>