Uitgebreid programma voor meisjes

30 Aug

Meisjes Meubelen Gaverzicht-Glascentra CT en Balen BC gaan samen in zee om internationaal programma aan te bieden […]

Vanaf 2018 gaat onze meisjesploeg  (dames jeugd) samenwerken met Balen BC. De bedoeling is om de meisjes een ruimer programma te kunnen aanbieden dan enkel de Belgische kermiskoersen, en ze dus te laten proeven van “grotere” wedstrijden in oa. Nederland en Denemarken. Het resultaat in die wedstrijden is ondergeschikt, maar de ervaring die jonge meisjes daar kunnen opdoen is enorm: ze zullen te maken krijgen met andere parcoursen, andere tegenstandsters, andere mentaliteit bij rensters en andere wedstrijd-tactieken. Ook al blijven de meisjes van Gaverzicht en Balen in de nationale wedstrijden concurrenten, in deze internationale wedstrijden zullen ze dus leren samenwerken als ploegmaten. We zijn ervan overtuigd dat deze aanpak een meerwaarde kan bieden voor de ontwikkeling van alle jonge rensters.

 

Heb je zin om het team van Meubelen Gaverzicht-Glascentra CT te vervoegen? Neem dan contact op met ploegleidster Lieselot Decroix (lotjedecroix[at]hotmail.com) of 0478590817>