eetfestijn zondag 29 oktober 2017

18 Oct
De club kende heel wat mooie momenten maar vooral het koersplezier dat renners, ouders en medewerkers uitstraalden dit jaar doet ons heel veel plezier en zijn de basis voor een mooie toekomst. Om het mooie wielerseizoen af te sluiten nodigen we jullie graag uit voor ons eetfestijn op zondag 29 oktober.
We heten volgend jaar ook heel wat nieuwe leden welkom voor 2018 en het zou dan natuurlijk ook leuk zijn om jullie hier te mogen verwelkomen in onze club. De reeds aangesloten leden betaalden reeds bij de inschrijvingen 2017 deze kaarten. Jullie kregen ofwel jullie 4 kaarten + brief bij de inschrijvingen 2018 van de voorbije weken ofwel zullen jullie deze per post krijgen. Mochten jullie deze om één of andere reden nog niet gekregen hebben gelieve de voorzitter Thomas Debrabandere te verwittigen.
Belangrijk: iedereen moet laten weten met hoeveel ze aanwezig zullen zijn. Gelieve zo snel mogelijk jullie plaatsen te reserveren aan thomas.debrabandere@gmail.com. Zie ook brief in bijlage.
Meerdere kaarten kunnen uiteraard bijbesteld worden. U kunt bijkomende kaarten bekomen door overschrijving op rek. BE26 7384 2209 6229 met vermelding van de naam van de renner.