Dames wielrennen

8 Mar

Deze internationale vrouwendag is het ideale moment om het dames wielrennen onder de aandacht te brengen.

We zijn bij het Gaverzicht – Be Okay cycling team heel blij om te zien dat onze damesploeg in de lift zit. Lieselot Decroix en Elke Maes leveren dan ook voortreffelijk werk. Ze staan onze dames met raad en daad bij.

Dat we onze dames er niet zomaar bijnemen blijkt ook uit het feit dat onze dames dit seizoen een eigen outfit gekregen hebben

 

We willen ook onze meter van de ploeg Ann-Sophie Duyck veel succes wensen voor het nieuwe seizoen. We duimen met z’n allen!

Vergeet ook niet om eens een kijkje te nemen op www.dameskoers.be. Deze website is gemaakt door Rudy Demets. (Hij woont in Deerlijk). Dameskoers.be gaat logischerwijs over het dames wielrennen, dat deze aandacht zeker ook verdient>