Julien Cadron

8 Dec

Onze jaarlijkse VTT werd gisteren overschaduwd door de hartstilstand van Julien (elite renner bij onze club). We kunnen met een grote opluchting meedelen dat Julien deze morgen uit de coma is ontwaakt. Er volgen vanzelfsprekend nog heel wat onderzoeken en een lang herstel, maar hij heeft alvast zijn eerste belangrijke overwinning geboekt. Bedankt aan allen voor de steun en zeker en vast aan het alerte reageren van iedereen die erbij betrokken was. De familie en vrienden zouden nog heel graag de fietser danken die zeer snel met de reanimatie is begonnen. Hij is actief is bij politiezone Gavers en had een heel belangrijk aandeel in deze overwinning voor Julien. Wie kan ons de gouden tip bezorgen? Alvast bedankt!

Mountainbike Deerlijk

3 Dec

De laatste voorbereidingen worden getroffen voor de 24e VTT Meubelen Gaverzicht.

Vergeet op zaterdag 7 december zeker uw vergunning niet want die heb je nodig bij de inschrijving. De inschrijvingsprijs voor vergunninghouders is immers minder dan die voor niet-vergunninghouders.

Nieuwelingen gaan zwemmen

26 Nov

Op zaterdag 30/11 gaan de nieuwelingen om 16u zwemmen in Lago Zwevegem.

Deelnameprijs is 3 euro voor inwoners groot Zwevegem en 3,7 euro voor niet inwoners.

Teambuilding EZC/U23

26 Nov

Vorig weekend was de teambuilding van de EZC/U23.

De ploegleiders hebben zoals gewoonlijk een leuk weekend in elkaar gestoken. Via een MTB-fietszoektocht werd de weg gezocht naar een geheime locatie. Daar stonden er voor de groep nog enkele opdrachten gepland;-)

 

Aspiranten en miniemen

26 Nov

De aspiranten en miniemen doen iedere week hun wintertraining op zaterdagmorgen in de Gavers. Er wordt gelopen en/of gefietst. Hierbij een sfeerbeeldje.

Looptraining nieuwelingen

14 Nov

Op zaterdag 16 november doen de nieuwelingen een looptraining.

Start om 14u aan sporthal De Dageraad, Stasegemsesteenweg 21, 8540 Harelbeke.
Info bij Luc Schietgat 0474 73 45 75

Mountainbike Deerlijk

13 Nov

We zijn volop bezig met de voorbereidingen want op zaterdag 7 december organiseren we voor de 24e keer de “VTT Meubelen Gaverzicht“.

Goed nieuws voor de mountainbike fanaten want er is terug een passage door de Gavers!

Tot dan;-)

 

Gaverzicht Be Okay op Focus-WTV

13 Nov

Vorig seizoen reden meerdere renners van het Gaverzicht-BeOkay CT meermaals in beeld op de reportages van Focus-WTV. U kunt hier nagenieten van die mooie momenten:

IC in Ingelmunster voor de junioren

PK U23 in Pittem

Keizer der Nieuwelingen in Tielt

Inschrijfavond in Pulso op 23/10

12 Oct

Renners die nog niet ingeschreven zijn, komen best op woensdagavond 23/10 om 19u naar Pulso. Je krijgt er een presentatie van de winterwerking; de mogelijkheid om het lidgeld te betalen; de kledij te passen en maten van de kledij door te geven en verdere info over komend seizoen.

Belgiek

12 Oct

Dit weekend staan de laatste wegwedstrijden op het programma. We wensen iedereen veel succes om nog één keer alles te geven. De U23/EZC kunnen hun seizoen zelfs afsluiten op zondag 13 oktober in Deerlijk op de Belgiek. Allen daarheen!