BVB Cross in Waregem

25 Jan

Vorige weekend stond niet enkel de ploegvoorstelling op het programma, maar ook de tweede wedstrijd (cross) voor de beker van België. Onder het goedkeurend oog van onze voorzitter kwamen 6 juniores en 4 nieuwelingen aan de start. Bij de juniores deelde  Niels z’n wedstrijd goed in en behaalde een mooie 10e plaats. […] Jordi De Beule kwam na een knalstart als 19e over de streep. Thijs Christiaens kwam als 3 de renner van Meubelen  Gaverzicht glascentra CT over de meet op een 22 ste plaats. Brent Govaerts werd 26 ste, Bjarne Dewulf 34 ste en Broes Laloo 36 ste.

Ook voor de nieuwelingen was het een zware wedstrijd met veel loopwerk. Jochem Kerckhaert werd 36ste , Jasper Bert 38ste , ydris Salomez 44 ste en Timo Desmet 47 ste . Dankzij hun prestatie behalen de nieuwelingen ook hun eerste punten in het clubklassement voor de beker van België.

Ploegleider van de juniores Rik Deleye werd er geassisteerd door Stefaan Dendauw en Jelle Vervaecke. Ze konden op het eind van de dag allen terugblikken op een geslaagde passage in Waregem!

GaverzichtGlascentra