Verslag BVB Nieuwelingen Boezinge

29 Mar

Door de val van Kasper Saver van vorige week, besliste hij om niet te rijden. Hierdoor mocht eerste reserve Gianni Forrier aantreden. Hij nam er voor Meubelen Gaverzicht-Glascentra CT samen met Jochem Kerckhaert , Thomas Suys , Emile Eeckhout en Aaron Vandenbulcke de start in het 135 renners tellende peloton. Lees hierna verder hoe de wind op het vlak parcours voor veel renners de boosdoener was[…]

Halfweg koers kozen vier renners het hazenpad, gevolgd door een 45tal in het peloton. Daarbij waren aaron, thomas en Jochem, knap! Emile en Gianni zaten in het derde, zeer uitgedunde peloton.

Het zag er goed uit: 3 renners mee, maar het was van korte duur… een valpartij gooide roet in het eten.

Onze 3 musketiers lagen op de grond. Ze keerden terug met gevolgen:  Aaron stond met kniepijn geparkeerd, Thomas -met veel schaafwonden en overal pijn- raakte ook achterop . Onze noorderbuur Jochem  overleefde de kopgroep en werd knap 24 ste .

Jammer van de pech, anders hadden we een goed klassement gereden, terwijl we nu pas 19e waren.

Op naar de volgende>