Pommeroeul IC Juniores

19 Apr

Op 17 april namen de juniores deel aan de IC in Pommeroeul.[…]Er stonden maar liefst 194 deelnemers aan de start. Daarbij waren Loeys Jarne, Debeule Jordi, Verleyen Mauro, Dhooge Thomas, Verhulst Wouter en Huyghe Gilles voor het meubelen Gaverzicht – Glascentra CT. Ze werden ondersteund door de ploegleider: Dirk Vervaecke. Samen met z’n team: Mekanieker Stan en verzorgers Jelle en Stefaan.  Gilles kende een slechte dat en kreeg het moeilijk om te volgen na 20km. Gilles was niet de enige want na 30km verloor Mauro ook voeling met het peloton. Het tempo van het peloton lag verschroeiend hoog want na 80km moest een groep lossen van ongeveer 25 renners. Daarbij waren spijtig genoeg ook Jarne en Jordi. Bijgevolg hadden we  nog 2 renners in koers bij het binnenkomen op de plaatselijke ronden. In de tweede plaatselijke ronde ging het voor Wouter ook te snel. Thomas Dhooghe was onze beste man en reed de koers uit rond de 60ste plaats. Geen hoogdag voor meubelen Gaverzicht Glascentra ct. Volgende zondag misschien beter>