Zomerstage Woumen (8 – 9 – 10 juli)

11 Jun

Na een succesvolle zomerstage vorig jaar hebben we binnen de club de krachten terug gebundeld om een nieuwe stage in elkaar te boksen. De stage zal dit jaar doorgaan in het Sport-Vlaanderen centrum van Woumen (vlakbij Diksmuide) op 8,9,10 juli 2016. De renners zullen ook dit jaar een op maat gemaakt trainingsprogramma aangeboden krijgen om de tweede seizoenshelft met een mooie basis aan te kunnen vatten. Daarom doe ik een warme oproep aan al onze renners om deel te nemen aan deze stage. […]Het zal je niet enkel sportief te goede komen maar het geeft jullie ook de kans om jullie toekomstige categorieën of ploegmakkers al te leren kennen op een andere manier! Hiervoor zullen wij als club ook ons steentje bijdragen door de nodige teambuildingsactiviteiten te organiseren.

Kostprijs van deze 3-daagse is slechts €100, alles inbegrepen.

Wil je meegaan? Dan laat je de volgende gegevens weten aan de verantwoordelijke ploegleider per categorie en Massimo Van Lancker: Als je meegaat
Eigen vervoer/ Vervoer van de ploeg.

Bij deelname laat je dit weten VOOR 13  juni 2016 en stort je het bedrag VOOR 20 juni 2016.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze stage terug een schot in de roos zal worden!

Bij vragen, aarzel dan niet om Massimo te contacteren>