Verslag IC Gistel JUN

23 Aug

De Johan Museeuw classic werd gereden op 06/08/2016. Ploegleider Vervaecke Dirk, Verzorger Deprez Robbe en mekanieker Wykaert Rudi ondersteunden er volgende renners: Trio maxim, Debeule Jordi, Verleyen Mauro, Verhulst Wouter, Huyghe Gilles en Loeys Jarne die er 13ronden van 9,2km  reden. In totaal goed voor 120km, dit met 155 vertrekkers. […]

Na twee ronden reden er 12man weg, met daarbij Trio Maxim. Ze bleven weg tot 2ronden voor het einde en behaalden daarbij een  maximale voorsprong van 50sec. Na 25km had Mauro en slecht moment en moest de groep laten gaan. Na 87km kreeg Wouter last van z’n ademhaling waardoor hij ook de wedstrijd moest verlaten. Op 2ronden van het einde hadden we nog 4man in het peloton. In de laatste ronde reed 6man weg. Die zijn ook voorop gebleven. Op 23 seconden volgden 5 man en op 36 seconden het peloton met onze 4 renners. Trio Maxim werd nog knap 25ste, Debeule Jordi 50ste, Loeys Jarne 71ste en Huyghe Gilles 77ste. Dit zorgde voor een 15de plaats op 28 in het ploegklassement. Deze goede prestatie van onze renners stelde de ploegleider terug tevreden>