Verslag Ster Zuid-Limburg (JUN)

18 Apr

In het afgelopen weekend reden de juniores de Ster Van Zuid Limburg. Volgende renners namen voor ons deel aan deze mooie 3-daagse: Brent Govaerts, Steff Milbou, Jarne Jacques, Thomas Naudts, Jochem Kerchkaert, en Ibe Vaneeckhoutte […]

Op de eerste dag was er een vlakke rit. Dit werd zoals verwacht een massasprint. Aangezien er in de ploeg geen echte sprinters aanwezig waren, deelden we niet in de prijzen.

Op de tweede dag was er een etappe in Landen. Alles liep goed, tot Jochem ten val kwam in de plaatselijke ronde. Hij reed daarna één uur tussen de wagens en uiteindelijk kwam iedereen (uitgezonderd de 15 koplopers) binnen in het peloton.

Op dag 3 reden op een gegeven moment 40 renners weg uit het peloton. Daarbij 2 renners van het meubelen Gaverzicht-Glascentra CT. We hoopten dat ze weg bleven, maar eerst kwamen er 30 renners terug en daarna het hele volledige peloton. De uitgedunde groep ging terug naar de aankomst, maar zonder topsprinter, zat er geen topuitslag in.

Al bij al een goed weekend. Volgende wedstrijd misschien nog wat meer durven aanvallen… maar we zijn er als ploeg toch allemaal sterker uitgekomen!

&nbsp>