Nokere Koerse (JUN)

13 Mar

Op zaterdag 10 maart de reden de juniores hun Nokere Koerse. Meubelen Gaverzicht-Glascentra CT kwam met volgende renners aan de start: Aaron Stockx, Kasper Saver, Mathisse Grootaert, Yannick Vos en Jochem Kerckhaert[…]

Bij de start van de wedstrijd begon het hevig te regenen, onze jongens hadden goed naar de voorspellingen geluisterd want ze draaiden bij de eerste 30 de kasseien op. Er gebeurde weinig of niks tijdens de grote ronden, maar het bleef (valpartijen) regenen. Zo werd er een natuurlijke selectie gemaakt want slechts 40 renners reden de hele wedstrijd uit.
Van onze renners moest enkel Mathisse de rol lossen in de kop van het peloton. De andere jongens bleven mooi vooraan.
Er werd gestreden voor een 7e plaats want er waren 6 renners ontsnapt. Onze eerste renner werd Kasper met een 17e plaats. De andere jongens eindigden tussen plaats 30 en 39. Onze renners hadden onderweg veel gegeven, maar de prijzen worden pas  aan de meet uitgedeeld. Hier uit leren is de boodschap. Maar met de 3 de plaats in het ploegenklassement mogen we al erg tevreden zijn. Nu nog leren uit onze fouten, en we gaan nog veel mooie wedstrijden beleven met ons team! Met een trotse omkadering en super goeie renners gaan we richting de volgende wedstrijden>