Verslag Guido Reybroeck Classic (JUN)

23 Mar

Lees hier verder hoe de juniores het vorig weekend gesteld hebben in de Guido Reybroeck Classic in Damme[…]

Het stond in de sterren geschreven dat de start heel belangrijk ging zijn. Er werd al snel in waaiers gereden. Aaron Stockx was bij de pinken want hij kon zijn wagonnetje aanhangen in de eerste waaier van 10 man. Onze andere renners zaten net iets te ver, jammer… Enkel de winnaar en de 3de in de uitslag konden de kloof nog overbruggen. Aaron deed perfect zijn werk, maar Remco Evenepoel was veruit de sterkste en reed iedereen eraf. De knappe wedstrijd van Aaron werd beloond met een
13de plaats. Kasper reed nog weg vanuit de groep en kwam als 17de over de meet. Jochem Kerckhaert kwam als 39ste over de eindstreep. Zo behaalden we de 6e plaats in het ploegenklassement. Een prestatie waar we trots op zijn.

De andere jongens moesten door pech opgeven. Op naar de volgende>