Verslag BVB Wieze (EZC/BEL)

10 Apr

Op 8 april reden de EZC/BEL hun tweede wedstrijd voor de beker van BelgiĆ«[…]

Een fiere ploegleider na afloop van deze wedstrijd, de richtlijnen die we meegaven werden perfect uitgevoerd. In iedere ontsnapping was een Meubelen Gaverzicht renner aan boord. Na een lange vluchtpoging van vier renners met onze blauwhemd Michiel Van Der Bauwhede leek alles uit te draaien op een massaspurt, maar dit scenario liet Jonathan Breyne niet gebeuren: hij plaatste een ultieme demarrage en werd enkel door Jens Moens gecounterd. Een knappe tweede plaats met de nodige bloemen en bekers was onze beloning!
Het leek en was wel de week van Jonathan met 4 podiumplaatsen in 1 week: Proficiat!
Deze prestaties moeten onze jongeren motiveren, want opleiding is een peiler in onze werking.

Als slot een bedankt voor onze medewerkers die zich hard inzetten om dit mogelijk te maken.

Wim De Waele