Verslag Korbeek Lo (JUN)

7 May

Vorig weekend was er in Korbeek Lo de eerste BVB wegwedstrijd voor juniores. […]

Van bij de start gaan er 11 renners in de aanval die zou 50km stand houden. Luca en Arne waren de vertegenwoordigers van Meubelen Gaverzicht-Glascentra CT. Toen alles samen kwam was het moment aangekomen voor Mathisse en nog eens Luca: met 16 renners reden ze weg maar eerst kwamen nog 23 renners extra aansluiten. Yannick, Arne en ook Jasper waren aanwezig bij die 23 renners, zo kwamen we met 5 renners in de kopgroep. Mathisse reed alleen vooruit en pakte 200m maar plots ging het licht uit bij Mathisse. Wellicht kwam het door de warmte want het was 30 graden.
Aaron reed goed maar op de beklimming met de kasseien moest hij even passen. Hij kwam nog terug maar moest er even verder terug af. Jammer maar hij heeft karakter getoond.
Zo gingen ze met 50 renners naar de aankomst waarin onze renners op 3 km van de aankomst nog eens alles of niks speelden, maar Jasper geraakte niet echt weg. Net zoals iedereen die het probeerde…

Zo sprintten we met 4 in de kopgroep mee voor de eerste plaats.

Als 5de pakten we het ploegklassement. We blijven hierdoor op plaats 3 staan in algemeen klassement.

Als omkadering zijn we heel trots op wat en hoe de renners koers maken.

Zelfs de organisatie zei dat we echt goed waren als team.

Laat ons afsluiten dat we met super sfeer zitten en super goeie renners , waar je als ploegleider , verzorger en mekanieker alleen trots kan op zijn.

DIKKE PROFICIA>