startdag meisjes U17 en U19

29 Sep

De corona-quarantaine bracht niet enkel slecht nieuws…Tijdens de lock-down ontdekten namelijk heel wat jonge meisjes de koersfiets. De laatste maanden zagen wij het aantal leden in de categorie meisjes U17 en U19 dan ook enorm toenemen; mede onder impuls van het nieuwe Zij aan zij project van Cycling Vlaanderen!

Wij, bij Gaverzicht-Be Okay willen verdergaan op dit elan en ook op regionaal vlak ons steentje verder bijdragen aan de missie om meer jonge meisjes op de koersfiets te krijgen! Naast onze wekelijkse training en activiteiten voor meisjes jeugd, nodigen we graag nieuwe meisjes die het competitiewielrennen willen ontdekken, uit op onze laatste trainingen!

Met Gent-Wevelgem en de Ronde van Vlaanderen voor de deur, nodigen wij alle meisjes van 14 tot en met 17 jaar uit om op woensdag 7 oktober en/of woensdag 14 oktober gratis deel te nemen aan onze training voor dames jeugd!

  • Startuur? 16u aan Pulso Preventielab, Pannenbakkersstraat 10, Zwevegem
  • Wat? 20min techniektraining gevolgd door rit van 40-tal km
  • Wie? Meisjes (14-17 jaar) met koersfiets of MTB en liefde voor de fiets 🙂
  • Inschrijven? Vooraf (gratis) inschrijven door een mailtje te sturen naar lotjedecroix@hotmail.com

Hopelijk tot dan!