Ploegvoorstelling

Seizoen 2021

Door de Covid-maatregelen is het onmogelijk om onze jaarlijkse ploegvoorstelling te organiseren. Er zal binnenkort wel iets origineels de wereld ingestuurd worden om onze renners voor te stellen.

Door de gekende omstandigheden is er geen ploegvoorstelling geweest.

Met de start van het Belgische wielerseizoen voor de profs, is de EZC/U23 de eerste categorie van Gaverzicht-BeOkay CT die zich aan het grote publiek voorstelt:

Ook onze dames zijn te bewonderen in een filmpje. Hier alvast een voorsmaakje om ze te leren kennen:

Seizoen 2020

De voorstelling van het Gaverzicht – BeOkay Team ging door op donderdag 30 januari 2020 in de theaterzaal d’Iefte. Iedere categorie verzorgde een act op het podium en werd er voorgesteld. We wensen iedereen veel succes voor het volgende seizoen en denken met veel plezier terug aan deze leuke avond.

Seizoen 2019

Op donderdag 31 januari werden de renners en medewerkers van het Gaverzicht – BeOkay Team voorgesteld.

Seizoen 2018

Op donderdag 1 februari werden de renners van het Meubelen Gaverzicht – Glascentra CT voorgesteld.

Wie nog eens wil terugdenken aan de show kan dit doen via de foto’s op facebook, in het fotoalbum of via het filmpje van Focus-WTV: http://www.focus-wtv.be/sport/familieclub-meubelen-gaverzicht-glascentra-stelt-zich-voor

Het boekje met alle info kunt u hier terugvinden: https://issuu.com/thomasdebrabandere/docs/boekjeploegvoorstelling2018_finaal_

Seizoen 2017

Zoals je al op verschillende sociale media kon zien, stelde het Meubelen Gaverzicht – Glascentra CT zich voor aan het publiek. Elke rennerscategorie stelde zich op een unieke manier voor  aan de toeschouwers. Maar ook de wereldtoppers Julien Vermote en Ann-Sophie Duyck werden onthuld als officiële peter en meter van de club. Daarbovenop kregen alle miniemen en aspiranten een peter toegewezen en kreeg de 90-jarige club het gouden wielerlabel.

In het fotoalbum kan je er nu ook maar liefst 190 foto’s van bekijken.